🔥 popust 11%: nape 🔥

Set LED svjetala za maglu

Set LED svjetala za maglu Crno, KingKong serie, Jeep Wrangler JK

146 EUR
Boja:

X-offroad predstavlja potpuno nova LED svjetla za maglu s visokom svjetlosnom snagom. Zamijenite svoja tvornička svjetla za maglu LED žaruljama visokih performansi! Kućište svjetla za maglu izrađeno je od aluminijske legure s kaljenim plastičnim pokrovnim stak ... Više informacija

Dio: XOFL032


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Uskoro na zalihama

Opis

X-offroad predstavlja potpuno nova LED svjetla za maglu s visokom svjetlosnom snagom. Zamijenite svoja tvornička svjetla za maglu LED žaruljama visokih performansi! Kućište svjetla za maglu izrađeno je od aluminijske legure s kaljenim plastičnim pokrovnim staklom. Ova LED svjetla za maglu brzo povećavaju vidljivost, što dovodi do veće sigurnosti. Dolazi s dodatnim žutim kabelom za spajanje DRL-a (dodatno ožičenje potrebno je pripremiti u Jeepu). Samo za američki ili EU standardni tvornički branik. Nije za posebna izdanja odbojnika kao što su 10th Anniversary ili drugi odbojnici za naknadnu prodaju.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca