🔥 popust 11%: Bočne stepenice / štitnici pragova 🔥

Rešetkasti umetci

Rešetkasti umetci Krom, Honeycomb dizajn, S rupom, Jeep Wrangler JK

83 EUR
Boja:

X-Offroad umeci rešetke spajaju moderan izgled s funkcionalnošću po povoljnoj cijeni. Rešetkasti umeci dolaze s rupom za zaključavanje. Umetci rešetke dolaze s izrezom u obliku saća i kromiranom završnom obradom. Nije potrebno bušenje ili rezanje. Koristite pr ... Više informacija

Dio: XOEA073


Španjolsko skladište: Nedostupan
Češko skladište: Nedostupan

Opis

X-Offroad umeci rešetke spajaju moderan izgled s funkcionalnošću po povoljnoj cijeni. Rešetkasti umeci dolaze s rupom za zaključavanje. Umetci rešetke dolaze s izrezom u obliku saća i kromiranom završnom obradom. Nije potrebno bušenje ili rezanje. Koristite priložene 3M trake za pričvršćivanje na rešetku. Umetci rešetke X-Offroad također su dostupni u drugim izgledima i sa ili bez otvora za zaključavanje. Nije namijenjeno za upotrebu na vozilima Wrangler Sahara 2016/2018 ili Rubicon 2017/2018, Hard Rock ili Back Country Edition s tvorničkim umetcima rešetke. Kromirane predmete potrebno je redovito tretirati sredstvom za zaštitu od kroma.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca