🔥 popust 11%: nape 🔥

LED radno svjetlo

LED radno svjetlo Spot + Wide, 60W

14 EUR

Dolazi nova generacija rasvjetnih sustava visokih performansi. Kombinacija točkastih i širokokutnih LED svjetala. Svjetleći konus 170° za širokokutne LED diode i 30° za LED diode za zgrade. Jedno od naših najsnažnijih LED svjetala, kompaktnog dizajna ima 10 ši ... Više informacija

Dio: XOAL001


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Ne zaboravite kupiti i neke

🔥 Budite pametni i kupujte pametno! 🔥

Opis

Dolazi nova generacija rasvjetnih sustava visokih performansi. Kombinacija točkastih i širokokutnih LED svjetala. Svjetleći konus 170° za širokokutne LED diode i 30° za LED diode za zgrade. Jedno od naših najsnažnijih LED svjetala, kompaktnog dizajna ima 10 širokokutnih LED dioda i 10 točkastih LED dioda. Izdržljiva vodootporna konstrukcija ima IP 67 stupanj zaštite i opremljena je nesalomljivim polikarbonatnim prozirnim lećama. Rebrasti poklopci radijatora imaju satenski crni premaz u prahu. Svjetiljke nisu legalne za korištenje na javnim cestama i namijenjene su samo za upotrebu izvan cesta. Prodaje se zasebno.

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca