🔥 popust 11%: nape 🔥

Ultimativne podne prostirke

Ultimativne podne prostirke 4 vrata, Ispred, Stražnji, Jeep Wrangler Unlimited JK

121 EUR
Boja:

Idealne za zaštitu tijekom cijele godine, ove precizne podne prostirke X-Offroad Ultimate izrađene su od vrhunskog materijala koji nadmašuje jeftinije prostirke u ekstremnim uvjetima. Visoki gazišti od 8 mm minimaliziraju klizanje, dok uzdignuta usna zadržava ... Više informacija

Dio: XOIA045


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Idealne za zaštitu tijekom cijele godine, ove precizne podne prostirke X-Offroad Ultimate izrađene su od vrhunskog materijala koji nadmašuje jeftinije prostirke u ekstremnim uvjetima. Visoki gazišti od 8 mm minimaliziraju klizanje, dok uzdignuta usna zadržava do 40 puta više tekućine i pomaže zadržati blato dalje od vaših cipela. Naše Ultimate prostirke slijede točne konture podne kade i pristaju kao salivene s jedinstvenim uzorkom gaznog sloja. X-Offroad prostirke također imaju nazubljeno dno i kuke za tepihe kako bi bile sigurno na mjestu i koje se lako uklanjaju radi čišćenja.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca