🔥 popust 11%: Bočne stepenice / štitnici pragova 🔥

LED radno svjetlo

LED radno svjetlo Široki kut, 45W

46 EUR

Jedno od najsvestranijih i najkompaktnijih rasvjetnih rješenja X-Offroad. Kombinacija točkastih i širokokutnih LED svjetala. Idealno za sve primjene koje zahtijevaju široku rasprostranjenost svjetla, uključujući A-stupove, svjetla za maglu i motocikle. Svjetil ... Više informacija

Dio: XOAL003


Španjolsko skladište: Nedostupan
Češko skladište: Nedostupan

Ne zaboravite kupiti i neke

Opis

Jedno od najsvestranijih i najkompaktnijih rasvjetnih rješenja X-Offroad. Kombinacija točkastih i širokokutnih LED svjetala. Idealno za sve primjene koje zahtijevaju široku rasprostranjenost svjetla, uključujući A-stupove, svjetla za maglu i motocikle. Svjetiljke se isporučuju s vodoravnim svjetlosnim pokrivanjem od 120° kada se koriste u paru ili kada se koriste u pojedinačnim aplikacijama. Izdržljiva vodootporna konstrukcija ima IP 67 stupanj zaštite i opremljena je nesalomljivim polikarbonatnim prozirnim lećama. Rebrasti poklopci radijatora imaju satenski crni premaz u prahu. Svjetiljke nisu legalne za korištenje na javnim cestama i namijenjene su samo za upotrebu izvan cesta. Prodaje se zasebno.

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca