☝ Danas je skladište CZ zatvoreno zbog selidbe ☝

All Weather Protection Half Cover

All Weather Protection Half Cover 4 vrata, Srebro, Jeep Wrangler JK, Jeep Wrangler JL

104 EUR
Boja:

Protect your Wrangler's finish against the elements with a X-Offroad All Weather Protection Half Cover. Ova unutarnja/vanjska presvlaka za automobil pružit će zaštitu od sunčevih UV zraka, ptičjeg izmeta, soka drveća i oštrih zimskih uvjeta koji mogu nagrizati ... Više informacija

Dio: XOPFC004


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Nedostupan

Opis

Protect your Wrangler's finish against the elements with a X-Offroad All Weather Protection Half Cover. Ova unutarnja/vanjska presvlaka za automobil pružit će zaštitu od sunčevih UV zraka, ptičjeg izmeta, soka drveća i oštrih zimskih uvjeta koji mogu nagrizati i oštetiti boju vašeg Wranglera. Po mjeri vašeg automobila. This X-Offroad Cover is custom designed to fit Wrangler models perfectly. Navlaka je izrađena od prozračnog, četveroslojnog, crnog polipropilenskog materijala, koji je izuzetno otporan na trganje. Osim toga, šavovi su dvostruko prošiveni visokokvalitetnim koncem kako bi se spriječilo trošenje.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca