🌞 Summer Sale / popust 15-18% 🌞

Brzi detaljista

Brzi detaljista SPECTRUM, 700 ml

18 EUR
(25,71 EUR / L)

K2 SPECTRUM je jedinstveni tekući vosak nastao na temelju najnovijih tehnoloških saznanja. Zahvaljujući njemu, lako možete voskom premazati boju vašeg automobila i dati mu duboki sjaj. Samo poprskajte površinu i zatim obrišite, nemojte čekati da se vosak osuši ... Više informacija

Dio: G020


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Nedostupan

Opis

K2 SPECTRUM je jedinstveni tekući vosak nastao na temelju najnovijih tehnoloških saznanja. Zahvaljujući njemu, lako možete voskom premazati boju vašeg automobila i dati mu duboki sjaj. Samo poprskajte površinu i zatim obrišite, nemojte čekati da se vosak osuši. K2 SPECTRUM lako se polira i ne ostavlja bijele tragove. Izvrstan za sve vrste premaza. Može se koristiti na toploj površini. Bezbrojna namjena. Idealan za restauraciju plastike, svjetala, komandnih ploča, kromiranih i gumenih dijelova, guma, kože i prozora. Široko se koristi u domu ili uredu, za zaštitu namještaja, prozora, plastike, LCD ekrana, naočala itd. Odlikuje ga ugodan miris čiji sastojci zadržavaju svježi miris.

Tehnički podaci

  • Volumen: 0.70 L

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca