🔥 popust 11%: Bočne stepenice / štitnici pragova 🔥

Kutija sa prekidačima

Kutija sa prekidačima 6 prekidača, Voltmetar, Jeep Wrangler JK

308 EUR
Boja:

Jeep nudi gotovo neograničen broj modifikacija koje možete zamisliti. Međutim, svaka modifikacija koja zahtijeva napajanje mora biti kontrolirana. Zato X-Offroad predstavlja različite sustave prekidača za različite tipove Jeepova. Ovo je sve-u-jednom komplet k ... Više informacija

Dio: XORS004


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Jeep nudi gotovo neograničen broj modifikacija koje možete zamisliti. Međutim, svaka modifikacija koja zahtijeva napajanje mora biti kontrolirana. Zato X-Offroad predstavlja različite sustave prekidača za različite tipove Jeepova. Ovo je sve-u-jednom komplet koji uključuje kutiju s prekidačima u čeličnom kućištu koje se postavlja na vrh okvira vjetrobranskog stakla, releje i osigurače u čeličnom kućištu i kompletno ožičenje. S ovim proizvodom ne trebate kupovati dodatno ožičenje za npr. dodatna svjetla, držače LED svjetla itd., jer su svi osigurači i releji uključeni u upravljačku kutiju. Panel je opremljen osvijetljenim prekidačima.

Tehnički podaci

  • Širina: 180 milimeter
  • Visina: 110 milimeter

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca