🔥 popust 11%: Bočne stepenice / štitnici pragova 🔥

Set LED radnih svjetala

Set LED radnih svjetala Široki kut, 72W

-39%
38 EUR   23 EUR

Jedno od najsvestranijih i najkompaktnijih rasvjetnih rješenja X-Offroad. Idealno za sve primjene koje zahtijevaju široku rasprostranjenost svjetla, uključujući A-stupove, svjetla za maglu i motocikle. Svjetiljke se isporučuju s horizontalnim osvjetljenjem od ... Više informacija

Dio: XOKT089


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Nedostupan

Što komplet uključuje?

Opis

Jedno od najsvestranijih i najkompaktnijih rasvjetnih rješenja X-Offroad. Idealno za sve primjene koje zahtijevaju široku rasprostranjenost svjetla, uključujući A-stupove, svjetla za maglu i motocikle. Svjetiljke se isporučuju s horizontalnim osvjetljenjem od 180° kada se koriste u paru ili kada se koriste u aplikacijama s jednim svjetlom. Izdržljiva vodootporna konstrukcija ima IP 67 stupanj zaštite i opremljena je nesalomljivim polikarbonatnim prozirnim lećama. Rebrasti poklopci radijatora imaju satenski crni premaz u prahu. Svjetiljke nisu legalne za korištenje na javnim cestama i namijenjene su samo za upotrebu izvan cesta.

Set uključuje: 2× LED radno svjetlo Široki kut

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca