🌞 Summer Sale / popust 15-18% 🌞

Rock LED svjetla

Rock LED svjetla 8 kom, RGB

-15%
192 EUR   163 EUR
Boja:

X-Offroad Rock LED Svijetli bez releja, svijetli i na običnom dnevnom svjetlu. Lagani dijamantni oblik i male dimenzije omogućuju ugradnju bilo gdje. PC leće visokog perimetra štite izvor svjetlosti od pijeska/prašine/blata. Čvrsti aluminijski odljev za veću i ... Više informacija

Dio: XOEA012


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

X-Offroad Rock LED Svijetli bez releja, svijetli i na običnom dnevnom svjetlu. Lagani dijamantni oblik i male dimenzije omogućuju ugradnju bilo gdje. PC leće visokog perimetra štite izvor svjetlosti od pijeska/prašine/blata. Čvrsti aluminijski odljev za veću izdržljivost, a služi i kao hladnjak. Razni RGB i stroboskopski svjetlosni efekti (putem Bluetooth APP-a) kako bi vaše vozilo bilo privlačno u mraku. Omogućuje Bluetooth kontrolu i DIY svjetlosni efekt na telefonu sa sustavom Android/iPhone. Može se koristiti kao unutarnje svjetlo, svjetlo u motornom prostoru, svjetlo za kamp prikolice, svjetlo za dnevnu vožnju (DRL), svjetlo za vožnju unatrag itd. PC leće visokog perimetra štite izvor svjetlosti od pijeska/prašine/blata.

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca